Protectia datelor personale PDF Imprimare
Scris de Administrator   

  Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea are desemnate ca persoane responsabile cu protectia datelor personale pe Costin Mircea Danut si Secara Daniel.

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul în Bucure╚Öti, sector 1, Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 28-30, prelucreaz─â datele personale ale persoanelor fizice care i se adreseaz─â cu plângeri în baza reglement─ârilor legale aplicabile în domeniul specific de activitate.

Scopul prelucr─ârii este cel de solu╚Ťionare a plângerilor, în limitele atribu╚Ťiilor ╚Öi obliga╚Ťiilor legale de autoritate ce monitorizeaz─â aplicarea legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia datelor personale.

Datele personale ale peten╚Ťilor sunt ob╚Ťinute din plângerile depuse de ace╚Ötia ╚Öi dovezile ata╚Öate, precum ╚Öi, dup─â caz, în urma demersurilor efectuate pentru solu╚Ťionarea lor.

Datele personale pot fi dezv─âluite c─âtre operatorii sau persoanele împuternicite reclamate, în scopul solu╚Ťion─ârii plângerilor depuse, precum ╚Öi c─âtre alte autorit─â╚Ťi sau institu╚Ťii publice ori c─âtre autorit─â╚Ťi de supraveghere similare cu care ANSPDCP coopereaz─â în vederea îndeplinirii atribu╚Ťiilor sale legale.

Este obligatorie furnizarea datelor de identificare ╚Öi de coresponden╚Ť─â reale, exacte ╚Öi complete ale peti╚Ťionarului ╚Öi dac─â este cazul, ale reprezentantului acestuia, în vederea solu╚Ťion─ârii adecvate a plângerilor ╚Öi a transmiterii r─âspunsurilor. Nerespectarea acestor condi╚Ťii poate atrage respingerea plângerilor ca inadmisibile ori dificult─â╚Ťi în transmiterea coresponden╚Ťei. (consulta╚Ťi procedura)

În cazul în care peten╚Ťii nu doresc ca anumite date personale s─â fie dezv─âluite în cadrul demersurilor efectuate pentru solu╚Ťionarea plângerilor, au posibilitatea de a-╚Öi exercita dreptul de opozi╚Ťie, în condi╚Ťiile prev─âzute de art. 21 din RGPD.

Datele personale ale peten╚Ťilor sunt stocate pe perioada necesar─â efectu─ârii tuturor demersurilor întreprinse pentru rezolvarea plângerilor, precum ╚Öi a solu╚Ťion─ârii ac╚Ťiunilor de c─âtre instan╚Ťele de judecat─â competente, dac─â este cazul, dup─â care vor fi arhivate potrivit legisla╚Ťiei aplicabile.

Persoanele ale c─âror date personale sunt prelucrate de c─âtre ANSPDCP pot s─â î╚Öi exercite drepturile de acces la date, de rectificare, ╚Ötergere, restric╚Ťionare, în conformitate cu dispozi╚Ťiile art. 15-19 din RGPD, precum ╚Öi dreptul de a depune o plângere la ANSPDCP pentru modul de solu╚Ťionare a cererilor de exercitare a acestor drepturi, printr-o cerere trimis─â prin po╚Öt─â la sediul ANSPDCP sau la adresa de e-mail: dpo[at]dataprotection.ro


Plângerile pot fi formulate de c─âtre persoanele fizice ale c─âror date personale au fost prelucrate cu înc─âlcarea dispozi╚Ťiilor legale aplicabile în materia protec╚Ťiei datelor personale (”persoane vizate”), în special în cazul în care re┼čedin┼úa obi┼čnuit─â a petentului, locul s─âu de munc─â sau presupusa înc─âlcare se afl─â sau, dup─â caz, are loc pe teritoriul României.

În situa╚Ťia în care nu v─â încadra╚Ťi în aceast─â categorie (”persoane vizate”), v─â rug─âm s─â transmite╚Ťi cererea dvs. folosind adresa Aceast─â adres─â e-mail este protejat─â ├«mpotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau adresa po╚Ötal─â a ANSPDCP.

Înainte de a începe completarea formularului de plângere, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi condi╚Ťiile de admisibilitate din Procedura de primire ╚Öi solu╚Ťionare a plângerilor.

   

 
 
Ultima actualizare ( Luni, 24 Iunie 2019 )
 

TEL. SESIZARI

 Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  0237230789 si 0237230788
Directia pentru Protectia Persoanelor cu Dizabilitati -  0237627019
 -------------------
  SESIZARI VIOLENTA DOMESTICA  0800.500.333
  SESIZARI ABUZURI COPII !
 0237.983 NON-STOP si
0237.233.271 intre orele 08.30 - 16.00
 

Cine e online