Protectia datelor personale PDF Imprimare
Scris de Administrator   

  Conform cerin┼úelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protec┼úia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului Vrancea are obliga┼úia de a administra în condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â ori alt─â persoan─â.

  Scopul colect─ârii datelor este protec┼úie ┼či asisten┼ú─â social─â.

  Sunte┼úi obligat(─â) s─â furniza┼úi datele, acestea fiind necesare pentru stabilirea ┼či implementarea m─âsurilor de protec┼úie ┼či asisten┼ú─â social─â ce se impun. Refuzul determin─â imposibilitatea lu─ârii acestor m─âsuri.

  Informa┼úiile înregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operator ┼či sunt comunicate urm─âtorilor destinatari: Agen┼úia Jude┼úean─â pentru Presta┼úii Sociale, diverse b─ânci pentru plata aloca┼úiilor ┼či a altor drepturi b─âne┼čti, Tribunal, Judec─âtorie, alte direc┼úii de asisten┼ú─â social─â din ┼úar─â.

  Conform Regulamentului (UE) 679/2016, beneficia┼úi de dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ┼či dreptul de a v─â adresa justi┼úiei.

  Pentru exercitarea acestor drepturi v─â pute┼úi adresa cu o cerere scris─â, datat─â ┼či semnat─â la Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului Vrancea. De asemenea, v─â este recunoscut dreptul de a v─â adresa justi┼úiei.

  Dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â rug─âm s─â ne informa┼úi cât mai curând posibil.

                                          CONDUCEREA D.G.A.S.P.C. VRANCEA
 
 
 
 
Ultima actualizare ( Vineri, 20 Iulie 2018 )
 

TEL. SESIZARI

 Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  0237230789 si 0237230788
Directia pentru Protectia Persoanelor cu Dizabilitati -  0237627019
 
  SESIZARI ABUZURI COPII !
 0237.983 
.:NON-STOP:.  si
0237.233.271 intre orele
.:08.30-16.00:.
 

Cine e online